Wie ben ik

Mijn naam is Linda Scheepers, geboren in 1971. Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen. De persoonlijke weg die ik heb afgelegd in mijn eigen leven, heeft gemaakt dat ik naast mijn persoonlijke groei, mijn passie heb gevonden in het begeleiden van anderen.

Jaren geleden heb ik mijn eigen praktijk gehad als reflexzone- en massagetherapeute. Tijdens de behandelingen bleek hoezeer lichaam en psyche met elkaar verbonden zijn. Het zijn geen afgescheiden delen, maar alles werkt op een ingenieuze wijze samen. Er is een continue wisselwerking tussen jouw lichaam, gedachten, gevoelens en intuïtie. Soms lijken deze elkaar tegen te spreken en is er geen harmonie. Ik voelde steeds meer de noodzaak om dat waar mensen mee worstelden op een professionele manier te kunnen begeleiden. Ik heb toen de vierjarige opleiding tot psychosociaal counselor gevolgd op de SPSO (Academie Integrale Menswetenschappen), met specialisatierichting transpersoonlijke counseling. Na het afronden van mijn studie ben ik vanaf 2000 in de reguliere hulpverlening gaan werken. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest in de forensische psychiatrie (sociotherapeut, vaardigheidstrainer en ambulant werker). Vervolgens ben ik vanaf 2008 werkzaam in de jeugdzorg. In 2018 ben ik bij NOVET - Cary Craig Official EFT Training Center begonnen met de opleiding EFT Emotional Freedom Techniques.

Gedurende mijn loopbaan afgelopen jaren heb ik nog vele trainingen gevolgd waaronder; Praten met kinderen, Individuele opstellingen in de praktijk en de opleiding Kindercoaching bij de Jip en Jan Academie.

Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om me te richten op de persoonlijke hulpvraag. Datgene wat mij steeds weer inspireert in het werken met mensen, is het vinden van ‘die ingang’, waardoor ze weer in contact komen met hun eigen pure kern, om van daaruit weer verder te kunnen. 

Mijn begeleiding kenmerkt zich door mijn doortastendheid en invoelend vermogen; de basis van een voor mij goede werkrelatie is een ontmoeting van hart tot hart, waarin jouw hulpvraag leidend zal zijn.