Recensies

Ik heb een hele goede ervaring met  Linda Scheepers (unalome praktijk )ik raad haar zeker aan. Ik heb de afgelopen 8 maanden geen zorg gehad , het was tijdelijk gestopt bij het ggz omdat ik te oud werd voor de afdeling  jeugd . In de tussentijd ging de aanmelding voor volwassene zorg in zijn gang. Maar dat had ook een wachttijd. In de tussentijd zat ik met mijn angsten en herbelevingen ik merkte dat ik mijn eigen meer aan het isoleren was en de depressieve klachten werden erger. Mijn logopediste merkte dat en had me Linda Scheepers aangeraden .Zo doende heb ik gelijk contact opgenomen met Linda Scheepers, aan de telefoon voelde ik al gelijk een bepaalde klik. Ik besloot om het voort te zetten.  De behandel methode bij Linda werkte goed bij mij. Ze luistert naar mijn verhaal en mijn angsten en tegelijkertijd is ze met haar methode ook praktisch bezig om mijn angsten en triggers een plek te geven. Ik vind haar een pure  aardige vrouw neutraal en niet oordelend . Ze leert me om me van mijn zelf te houden . Haar tips en haar methodes hebben mij staande gehouden de afgelopen maanden . Na iedere behandeling ga ik met een fijn gevoel naar huis .Mijn dank is groot. Ik vind haar zeker een aanrader.

Sana.

~

Enige maanden geleden ben ik met mijn hulpvraag bij de praktijk van Linda terecht gekomen. Linda is heel persoonlijk en oprecht geïnteresseerd. Ze heeft door haar kennis en ervaring deze hulpvraag meteen goed en op een hele fijne manier aangepakt door middel van EFT-Therapie. Door Linda kwam ik tot verhelderende inzichten waar ik echt iets mee kan. Tijdens de sessie bleken er nog meerdere hulpvragen naar boven te komen en ook deze heeft ze op een duidelijke en heldere manier aangepakt. Het kloppen op je lichaam bij EFT therapie is heel apart om mee te maken, maar het werkt wel. Ook na de therapie is het mogelijk om zelf te kloppen op je lichaam, zodat je de therapie zelfstandig kunt voortzetten.

Linda: dankjewel voor je hulp!

Monique

~

Ik kwam bij Linda terecht omdat ik graag wat wilde doen aan heimwee. Elke vakantie of een nachtje weg werden verpest door gevoelens van angst, slapeloosheid en somberheid. Met Linda ben ik terug gegaan naar ervaringen uit het verleden. Het heeft me geholpen met dingen uit het verleden op te ruimen. Ik zit beter in mijn vel en heb vertrouwen in mijn eigen kunnen. Ik heb in het verleden al veel aan therapie gedaan. Het voordeel van EFT is dat je geen langdurige gesprekken hoeft te voeren. Het is snel en effectief. Daarnaast voelde ik me bij Linda erg op mijn gemak. Linda is geïnteresseerd, geduldig en kundig. Het is er nog niet van gekomen op vakantie te gaan, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het voortaan een stuk beter zal gaan.

Vanessa, 46 jaar